Nike schoenen Opruiming

Alles en voor de leden van de BV Middelburg

Nike schoenen Opruiming

Berichtdoor military » 05 Jun 2018 03:12

Afbeelding


Nike's Air Max viert 27 Nike schoenen Opruiming jaar zichtbare luchtgoedheid. Als onderdeel van het feest is een oudje - maar goeden - teruggekeerd. De Air Max 98 is 16 jaar nadat het origineel voor het eerst werd geïntroduceerd retrospectief gebleven, en bleef trouw aan zijn roots.

Bekend om Nike schoenen Beste modellen zijn brutale en ronde lijnen in vergelijking met zijn voorganger, de Air Max 97, heeft de unieke uitstraling van de Air Max 98 veel gewacht op een goed rendement. Nike stelde niet teleur met deze reproductie van de hardloper.

Trouw aan Nike schoenen voor heren zijn OG-vorm, het bovenste bestaat uit gaas, leer en textiel lambrisering. Het belangrijkste detail van een reflecterende streep rond het lichaam is aanwezig, samen met reflecterende strepen op de hiellip en twee middelste ogen. Andere kenmerken op de bovenkant zijn Swooshes op het zijpaneel en toebox, een uniek extern kantoverlay-systeem en een asymmetrisch tongontwerp. In navolging van de Air Max 97, leent de 98 dezelfde Max Air-eenheid over de volledige lengte voor de dempingsbehoeften.


Na de vorige Nike Air Max 98 maand hartelijk onthaald te zijn met de heruitgave van de OG 'Gundam'-kleurstelling, zien we een uitrol van veel meer uitvoeringen van Nike's Air Max 98, een schoen die dit jaar zijn 20-jarig jubileum viert. De esthetiek van de technische hardloper betekent dat je altijd veel verschillende opties hebt om mee te spelen in termen van kleurblokkering en materiaaltoepassing. Deze GMT-variant voegt een extra paneel toe aan de mix, gebrandmerkt met de iconische 'AIRMAX' -stempel (een logo dat beide woorden combineert die door de jaren heen veel mensen hebben verward!) Op de wreef. Goud wikkelt zich rond de toeguard-omlijsting en speelt ook op de mini-swoosh en de band.

http://www.footstijl.com/
military
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 05 Jun 2018 02:44

Terug naar Bowlingvereniging Middelburg

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten